Wie zijn wij?

Horse and hunk is dé paardenkalender met mooie mannen!

In 2009 is het idee voor de Horse and Hunk kalender ontstaan in Nederland. Onderneemster, Fianne Imminga, vond dat er te weinig kalenders waren met mooie mannen erop. “Je hebt veel kalenders met mooie vrouwen erop maar er zijn er weinig met mooie mannen erop. De Horse and Hunk kalender brengt twee passies samen, namelijk mooie mannen én paarden.” Elk jaar wordt het goede doel Brooke Hospital for Animals gesteund. Deze stichting helpt zieke paarden en ezels in landen zoals Egypte, Pakistan en India.

Inmiddels is de Horse and Hunk kalender een groot succes en ook verkrijgbaar in Nederland en Duitsland!

Stefanie Peeters

Ik ben Stefanie, 27 jaar en woon in Turnhout. Ik ben al jaren gepassioneerd door paarden en ben een echte dierenvriend! De meeste tijd na mijn werk spendeer ik dan ook bij mijn eigen paarden, Chiara en Hector. Ik combineer mijn job als verkoopster met een webshop met paardenartikelen in bijberoep. Na al jaren fan te zijn van de kalender, ben ik erg enthousiast over het feit dat ik dit jaar bij Horse & Hunk terecht ben gekomen. Ik hou me voornamelijk bezig met de sales van Horse & Hunk. Ik zoek verkooppunten over heel België om de kalender aan de man te brengen!


Wil jij meer hunks?

Bestel dan nu de Horse and Hunk kalender!

Webshop