Wie zijn wij?

Horse and hunk is dé paardenkalender met mooie mannen!

In 2009 is het idee voor de Horse and Hunk kalender ontstaan in Nederland. Onderneemster, Fianne Imminga, vond dat er te weinig kalenders waren voor vrouwen. “Voor mannen heb je mooie kalenders met vrouwen erop maar voor de vrouw is er niet veel. De Horse and Hunk kalender brengt twee passies samen, namelijk mooie mannen én paarden.” Elk jaar wordt het goede doel Brooke Hospital for Animals gesteund. Deze stichting helpt zieke paarden en ezels in landen zoals Egypte, Pakistan en India.

Inmiddels is de Horse and Hunk kalender een groot succes en ook verkrijgbaar in België en Duitsland!

Deirdre van der Mijn

Mijn naam is Deirdre van der Mijn, ik ben 26 jaar en woon in Arnhem. In Arnhem heb ik 2 paarden, Iris, mijn 22e jarige Haflinger en Zora, mijn 1 jarige Andalusiër x Lusitano en ook de allerliefste hond, Nova een kruising Husky. Tegenwoordig ben ik veel bezig met mezelf te ontwikkelen als netwerk professional en heel toevallig kwam ik via via terecht bij een vacature bij de Horse & Hunk kalender. Deze ken ik natuurlijk maar al te goed vanuit de paardenwereld en omdat het goed aansluit bij wat ik leuk vind om te doen, namelijk netwerken, besloot ik te solliciteren! Plus natuurlijk de mooie mannen (uuuh paarden), wie wil daar nou niet mee werken?! Mijn tweede baan is op een sportschool, dus qua hunks ben ik wel wat gewend, hihi.
Ik werk graag met mensen, studeer ernaast nog psychologie, ben extravert en maak met iedereen wel een babbeltje. Zo vind ik het ook erg leuk om er op de shoots voor te zorgen dat de hunks zich ook comfortabel voelen. Verder sta ik erg achter het goede doel en ben ik blij dat ik mee kan helpen aan een opbrengst voor Brooke Hospital for Animals. Ik ben verantwoordelijk voor de acquisitie van de kalender in België.


Wil jij meer hunks?

Bestel dan nu de Horse and Hunk kalender!

Webshop