Wie zijn wij?

Horse and hunk is dé paardenkalender met mooie mannen!

In 2009 is het idee voor de Horse and Hunk kalender ontstaan in Nederland. Onderneemster, Fianne Imminga, vond dat er te weinig kalenders waren met mooie mannen erop. “Je hebt veel kalenders met mooie vrouwen erop maar er zijn er weinig met mooie mannen erop. De Horse and Hunk kalender brengt twee passies samen, namelijk mooie mannen én paarden.” Elk jaar wordt het goede doel Brooke Hospital for Animals gesteund. Deze stichting helpt zieke paarden en ezels in landen zoals Egypte, Pakistan en India.

Inmiddels is de Horse and Hunk kalender een groot succes en ook verkrijgbaar in België en Duitsland!

Shana Somers

Mijn naam is Shana Somers, ik ben 28 jaar en woon in Herselt. In heb ik 3 paarden, Cherry, mijn 18 jarig Belgisch warmbloedpaard, haar veulen Utchella C van de Kapelleboshoeve en last but nog least Ona mijn huidig eventing paard. Naast de paarden ben ik graag bezig met alles wat te maken heeft met economie en finance. Om deze reden besloot ik in eerste instantie in bijberoep paardenmateriaal te verkopen in de vorm van een gezellige stalparty.
Eerder toevallig kwam ik terecht bij Horse and Hunk maar onmiddellijk vond ik het een enorme uitdaging om deze kalender ook op de Belgische markt op de kaart te zetten. Naast de mooie mannen hecht ik voornamelijk belang aan het feit dat Horse and Hunk zich inzet voor het goede doel en hiermee een donnatie doet aan Brooke Hospital for Animals.


Stefanie Peeters

Ik ben Stefanie, 27 jaar en woon in Turnhout. Ik ben al jaren gepassioneerd door paarden en ben een echte dierenvriend!  De meeste tijd na mijn werk spendeer ik dan ook bij mijn eigen paarden, Chiara en Hector. Ik combineer mijn job als verkoopster met een webshop met paardenartikelen in bijberoep. Na al jaren fan te zijn van de kalender, ben ik erg enthousiast over het feit dat ik dit jaar bij Horse & Hunk terecht ben gekomen. Ik hou me voornamelijk bezig met de sales van Horse & Hunk. Ik zoek verkooppunten over heel België om de kalender aan de man te brengen!


Wil jij meer hunks?

Don't forget to enter in your text.

Webshop