Wie zijn wij?

Horse and hunk is dé paardenkalender met mooie mannen!

In 2009 is het idee voor de Horse and Hunk kalender ontstaan in Nederland. Onderneemster, Fianne Imminga, vond dat er te weinig kalenders waren voor vrouwen. “Voor mannen heb je mooie kalenders met vrouwen erop maar voor de vrouw is er niet veel. De Horse and Hunk kalender brengt twee passies samen, namelijk mooie mannen én paarden.” Elk jaar wordt het goede doel Brooke Hospital for Animals gesteund. Deze stichting helpt zieke paarden en ezels in landen zoals Egypte, Pakistan en India.

Inmiddels is de Horse and Hunk kalender een groot succes en ook verkrijgbaar in België en Duitsland!

Cécile Hoorn

Paarden maken al vele jaren deel uit van mijn leven en toen ik dus de kans kreeg om de Horse en Hunk kalender in België op de markt te brengen heb ik niet lang getwijfeld.
Ik vind het erg leuk om nu mijn hobby te kunnen combineren met mijn zakelijke activiteiten.
Paardrijden doe ik nog steeds al is het puur recreatief, ik geniet van de tijd met mijn paard in de natuur.
In oktober 2016, zeven jaar na de lancering in Nederland, ligt de Horse and Hunk kalender ook in België in de winkel. Het is een prachtige kalender en we steunen met de verkoop ook nog eens een goed doel, Brooks Hospital for Animals.
Ik hoop dat de kalender in België net zo’n groot succes wordt als in Nederland.


Wil jij meer hunks?

Bestel dan nu de Horse and Hunk kalender!

Webshop